Lån med betalningsanmärkning

Låna Pengar Trots Betalningsanmärkning

OK, det här är en av de stora knäckfrågorna för lånebolagen och för de som av olika anledningar har fått en eller flera betalningsanmärkningar. Att låna pengar trots att man har skulder som gått till kronofogden och därmed lett till betalningsanmärkning innebär naturligtvis vissa problem för den drabbade.

Är det helt kört nu när jag slarvat?

Ja och nej, om vi bortser från orsaken till att du har fått en betalningsanmärkning (det är faktiskt inte så ovanligt som man kanske kan tro att människor råkar ut för ekonomiska bekymmer som i sin tur leder till en betalningsanmärkning) så innebär en anmärkning i UC inte att världen går under.

Hur löser man problemen med kronofogden om man vill låna pengar? En dålig förutsättning för att låna pengar, hyra bostad eller handla på avbetalning (och massor av andra saker). Dock finns det flera låneförmedlare som använder egna kreditvärderingsfunktioner än just UC. Måna bolag har egna algoritmer som utgår från ett antal olika faktorer för att göra en riskbedömning på den personen som ansöker om ett lån. På detta sätt kan man låna pengar trotts att man har en kreditanmärkning.

Snabblåneföretagen är lösningen

De bolag som erbjuder snabblån är också modernast och mest i framkant när det gäller nya finansiella tjänster, de har insett det här problemet. Bland annat på grund av att deras kunder ofta är ekonomiskt utsatta och ofta har betalningsanmärkningar, för att kunna bedriva sin verksamhet är de tvungna att erbjuda alternativ till UC. Nackdelen med de här bolagen är att lånen tenderar att bli ganska dyra, nu skall man dock fundera lite på vad dyrt betyder. Om du till exempel lånar 4000 kronor hos Ferratum så kostar det dig 1000 kronor, dvs. du betalar tillbaka 5000 kronor (lånet på 4000 kronor + en ränta på 25%) det är i de flesta fall värt 1000 kronor för att fåt ag på den extra summan. Säg att du har missat en räkning på 4000 kronor och du inte har de pengarna just nu och du måste betala den snabbt, ja då är det väl inte så konstigt att betala 1000 kronor för tjänsten att du kan lösa den situationen.

Antalet fall hos kronofogden ökar

Det faktum att antalet människor som har betalningsanmärkningar ökar ät ett växande problem och det riskerar att innebära problem för hela samhället eftersom det blir svårt för de här individerna att leva ett normalt liv. En del arbetsgivare kräver till exempel att du inte har betalningsanmärkningar för att kunna få en anställning. Om tillräckligt många människor har betalningsanmärkningar så riskerar det att bli ett problem för de här företagarna att hitta arbetskraft. Lån pengar med betalningsanmärkning utan UC direkt samma dag är kanske det ultimata sättet att ta ett snabblån trotts att du har kreditanmärkning.

Snabblån utan UC

Snabblån – Ett sätt att hantera en finansiell kris, en oplanerad räkning eller för att du bara behöver låna lite extra pengar. Ett snabbt lån går fort, det är enkelt att ansöka om och du får din kredit snabbt och smidigt insatt på ditt konto. Här hittar du nya snabblån utan UC.

Har snabblånen någon framtid?

Ja, snabblån har definitivt en framtid, de kommer säkert att ändra karaktär över tid, men det kommer inte att försvinna från marknaden, de är alldeles för intressanta för att försvinna som en produkt inom blancolån.

Vad kostar ett snabblån

Kostnaden är baserad på det lånade beloppet, om du tar ett lån på 5000 kronor med en återbetalningstid på 30 dagar så kostar det dig runt 700 kronor utöver amorteringen av själva krediten. Totalt skall du alltså betala tillbaka 5700 kronor om du lånar 5000 kronor.

Låna INTE pengar från flera långivare samtidigt!

Det är bättre att betala av ett lån åt gången, det kan också vara smart att hålla sig till en långivare eftersom de med tiden kommer med bra erbjudanden till lojala kunder. Det kan handla om allt från lägre ränta till möjlighet att delta i olika tävlingar och liknande. Allt för att du skall låna mer pengar av dem. Om du planerar att låna pengar så kan du lika gärna ha en strategi där du är kund hos max 3 långivare så kommer du ju att få ta del av de flesta intressanta erbjudanden. Här nedan hittar du 3 långivare som är stora och etablerade, de jobbar både med individuella kampanjer (till exempel mejl till gamla kunder) och stora Tv-kampanjer (vilket säger dig att de har mycket resurser).